• Atlaststraat 2 | 8680 Koekelare
  • info@allcasco.be
  • 0478/536 245 of 0473/537 704

GEEF JOUW BADKAMER EEN WAUW-EFFECT

 

Een woning mag persoonlijkheid hebben, een karakter. Dit kan makkelijk bereikt worden door middel van de meubels die erin geplaatst worden. Zo kan er in elke ruimte een meubel geplaatst worden dat er echt uitspringt. Voor de slaapkamer is dit bijvoorbeeld een prachtige dressing. In de badkamer kan dit onder andere een trendy waskom zijn.


  • Een waskom is te verkrijgen in verschillende maten en vormen alsook kleuren. Welk model jij eruit kiest hangt natuurlijk af van je persoonlijke stijl. Eveneens de stijl van jouw badkamer heeft hier invloed op. Zo kies je in een moderne badkamer beter voor een strak wit model. Terwijl het in een landelijke badkamer al wat een grilligere vorm mag zijn.

  • Maar wat is nu het grote verschil tussen een wasbak en een waskom? Dit zit buiten de vorm in de montage. Een wasbak wordt telkens in het badkamermeubel gemonteerd. Terwijl een waskom erop wordt geplaatst. Een ander groot verschil bij de montage is de kraan. Een wasbak heeft een vlak oppervlak vooraan de bak. Hier wordt de kraan op gemonteerd. Bij een waskom daar en tegen wordt de kraan achter de kom zelf gemonteerd. Aangezien je hier geen vlak hebt om deze op te plaatsen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een inbouwkraan. Deze wordt dan tegen de muur gemonteerd.

    Wasbak

    Waskom

  • Bij een waskom heb je op het badkamermeubel nog plaats om enkele attributen te plaatsen. Kies hier je juiste accessoires voor zo zal jouw badkamer een rustige en warme sfeer uitstralen. Ideaal als je een chaotische dag hebt gehad en dit ’s avonds allemaal van je af wil zetten tijdens een heerlijk relaxend bad. Zo denk ik bijvoorbeeld aan een lekker geurtje van een kaars of decoratieve luchtverfrisser