• Atlaststraat 2 | 8680 Koekelare
  • info@allcasco.be
  • 0478/536 245 of 0473/537 704

EEN MAATKAST – DE PERFECTE KEUZE

 

Iedereen is uniek! Wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen. Zo heeft ook iedereen een eigen stijl die we zien terugkomen in onze woning. En toch zijn er enkele gelijkende aspecten: iedereen wil het meeste uit zijn woning halen en onze spullen die we mooi willen opbergen. Een kast op maat is hierbij de perfecte keuze!

Een maatkast is zeer functioneel en om meerdere redenen dan u misschien denkt. De meest voor de hand liggende reden is uiteraard het benutten van de ruimte. Zo wordt er bij kasten op maat kort af gemaakt met die onbenutte ruimtes in jouw woning, echt elke centimeter wordt benut! Elk huis verzameld stof, zo beland dit ook vaak op de hoogste plaatsen en moet u klauteren om deze stofvrij te maken. Bijvoorbeeld ook op de kasten bij u thuis. Met kasten op maat is dit geklauter verleden tijd! De kasten worden over de volledige lengte van jouw muur geplaatst en dat is niet alleen voordelig voor het poetsen, maar ook voor de look.

Maatkasten dragen uiteraard bij tot de uitstraling van jouw woning. Ze worden, zoals hierboven vermeld, geplaatst van vloer tot plafond zodat je het gevoel krijgt dat deze bij de woning horen. De kast neemt namelijk het karakter van een muur over, maar dan met deuren aan en schappen in verborgen. Anderzijds wordt er ook meer ruimte en openheid gecreëerd in jouw woning, want de blokkade van een kast is verdwenen.


Op voorhand kan je eens goed nadenken over de indeling van jouw maatkast. Waar gaat deze dienst voor doen? Wat gaat erin opgeborgen worden? Dan weet je ook hoe ruim de schappen dienen te zijn. Of heeft u misschien een ander opbergsysteem nodig dan schappen? Bijna alles is mogelijk! Zo heeft u ook een ruime keuze aan materialen en kleuren zodat jouw maatkast perfect bij jouw interieur past.


Al onze maatkasten worden door onze vakmensen in ons eigen atelier gemaakt, dit geeft ons de volledige vrijheid voor 100% maatwerk!