• Atlaststraat 2 | 8680 Koekelare
  • info@allcasco.be
  • 0478/536 245 of 0473/537 704
-banner -->

6 goede redenen om voor ALLCASCO te kiezen

1. VAKMANSCHAP

De focus wordt gelegd op kwalitatieve interieurinrichting met zeer fijne afwerking.
Waarbij ook het modern machinepark in eigen atelier goed van pas komt.

2. CORRECTE PRIJZEN

Allcasco wil niet de goedkoopste op de markt zijn. Wel bieden we je de hoogste meerwaarde voor je investering. Door ieder detail af te werken.

3. KWALITEIT EN NASERVICE

Alles wat we doen, doen we met eigen vakmensen of wordt – onder onze coördinatie – uitgevoerd door vaste partners waarmee we al jarenlang samenwerken. In elk geval dragen wij de eindverantwoordelijkheid en staan we, wanneer nodig, in voor een stipte naservice.

4. PERSOONLIJKE AANPAK


De persoon die je ontvangt, begeleidt je project – inclusief het ontwerp en de plaatsing – tot en met de finale oplevering. Hij vormt jouw vertrouwde gezicht en staat persoonlijk garant voor een correcte opvolging van de opdracht.

5. GOEDE EN CORRECTE AFSPRAKEN

Een geslaagd project begint bij duidelijke afspraken. Bovendien krijg je van ons steeds een offerte met een totaalprijs. De offerte is uiterst gedetailleerd wat deze eindprijs inhoudt. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen achteraf

6. STIPTE PLANNING


We leveren alle inspanningen om de afgesproken timing te respecteren. Om onze planning in goede banen te leiden, werken we met een strikte werfopvolging