• Atlaststraat 2 | 8680 Koekelare
  • info@allcasco.be
  • 0478/536 245 of 0473/537 704

DE GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN BADKAMERKRAAN

Iedereen kent dit probleem wel: het poetsen van de badkamer. Al die leuke kantjes en hoekjes waar je maar moeilijk bij geraakt. Zeker met die verschrikkelijke vormen zoals een kraan. De ruimte tussen je kraan en wasbak is maar smal dus om hier deftig met je vod tussen te geraken is nog niet zo simpel. En dan zwijg ik nog over de kalkaanslag. Ik heb de perfecte oplossing: een inbouwkraan!


  • Wat is het?

    Een inbouwkraan is een kraan die in de muur gebouwd wordt. Dus geen vervelende hoekjes en kantjes meer, want enkel wat je nodig hebt is zichtbaar. Al de andere onderdelen worden ingebouwd in de muur. Niet alleen ben je van deze vervelende hoekjes af, maar ook is je wasbak veel makkelijker schoon te maken. Dankzij het verplaatsen van je kraan is je wasbak nu een effe vlak.

  • De voor – en nadelen

    Je badkamer krijgt hierdoor een luxueuze en moderne uitstraling. Niet alleen heb je minder poetswerk, maar ook krijg je meer ruimte op je wasbak om bijvoorbeeld tandenborstels en andere accessoires op te plaatsen. Jammer genoeg kan het niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn. Omdat er meer werk kruipt in het monteren van een inbouwkraan zal de kost dus ook hoger zijn. Indien er een onderdeel moet vervangen of gerepareerd worden zal dit net iets moeizamer verlopen. Aangezien alles, buiten de essentiële onderdelen in de muur gebouwd zijn. Waar kiest u voor een mooie uitstraling? Of een als – dan situatie?