• Atlaststraat 2 | 8680 Koekelare
 • info@allcasco.be
 • 0478/536 245 of 0473/537 704

TIPS VOOR EEN GESLAAGDE DRESSING!

 • De locatie

  De meest voor de hand liggende locatie is uiteraard aan de slaapkamer. Maar is dit wel de meest praktische voor jou? Je moet jezelf gaan afvragen: wanneer of waarvoor heb ik mijn dressing het meeste nodig? Spring jij bijvoorbeeld ’s morgens eerst in de douche dan is het handig om de dressing dichtbij de badkamer te plaatsen. Vind je het praktischer dat je niet heel je woning door moet met een mand gestreken kledij? Dan is het aan te raden om je dressing aansluitend op je wasplaats te plaatsen.

 • Soorten dressings

  Enerzijds kan u kiezen voor fabricage meubels, daarmee bedoel ik de bouwpakketjes. De voordelen hieraan zijn dat deze meestal voorradig zijn. Alsook zitten zij in een andere prijsklasse dan de tweede optie, namelijk maatwerk.
  Het grote voordeel aan maatwerk is dan weer dat jouw dressing perfect aansluit op jouw woning. Alle schuine wanden kunnen tot het hoekje gevuld worden. Zo gaat er geen ruimte verloren. Indien u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld het aantal hangbaren, kunnen deze perfect omgezet worden naar realiteit. Terwijl je bij fabricagewerk toch altijd een beetje gaat moeten toegeven.
  Over de prijs ga en kan ik me niet uitspreken omdat dit afhankelijk is van de materialen die u kiest voor uw droomdressing.

 • De inrichting

  Een dressing moet niet alleen mooi zijn, maar voornamelijk functioneel. Je moet je dressing graag gebruiken. Kleine tip: open kasten vergen meer poetswerk door het invallende stof. Best kies je ook voor verstelbare legplanken. Wil je de indeling dan veranderen is het gewoon een kwestie van de legplank te verplaatsen.
  Tot slot maak ik je graag nog even attent op het feit dat je vaak blootvoets je dressing zal instappen. Hierdoor is een koude vloer niet zo aangenaam. Enkele tips om dit te vermijden: leg een leuk tapijt of kies voor een laminaten vloer.